Известие

Collapse
No announcement yet.

Как трябва да се форсира 2.0 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
    хехех как 143к.с са куци , не че имам преки наблюдения де, ама ако това е куцо, то тия по 110-120 тряя да са ненормално зле
    На мен ми е слаба.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      На мен ми е слаба.
      Дааа, веднъж като те захапят петлите - няма пускане и е завинаги

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Дааа, веднъж като те захапят петлите - няма пускане и е завинаги
        Прав си... каквото и да значи това
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

To ще се види в какво състояние е, но ако не е в добро-няма място при мен. И не съм съгласен с това че на всяка кола се сменят тези неща при закупуването и. Освен това не искам да излязат 100неща за смяна които са "уш" нормални и да глътнат пари за още една? Капиш?
          Напълно си прав! За това се ходи на диагностика, за да се видят как са нещата и се сменя само след като е установено. Иначе задължително освен диагностика на двигателя, трябва да направиш и на ходовата част (независимо, че уж видимо е здрава), защото после може да има "хубави" изненади и да ядеш здраво дръвцето.
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Koлата е взета. Леле направо е жестока , немога да и се нарадвам, ненормално готина е и просто съм много ама много щастлив. Ей сега и малко снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=11146969

тези са от обявата, утре ще има авторски

Сега имам въпрос. Онзи ден си купих нова хубава топка за скоростния лост и сега искам да я сменя, обаче тази дървената не можах да видя как е хваната, ако някой има идея ще ми помогне много

Ааа и ангренажния комплект колко ще ми легне
            Last edited by ancho; d.m.y г., 22:09.

Comment

Аиде снимки де.............опа видях ги сега...... супер.честито..
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Сега имам и друг въпрос

Значи, маслото е доста бистричко, може би не е за смяна и аз съм на път да напрая една цигания. Понеже както казах е добро за момента, но пък е на точката на минимума и си мисля дали да не купя 1л. 20К или ГОЛД и да му долея там колкото трябва за да стигне средата. Дали има проблем, и двете са 3базови синтетични и не вярвам в момента да е с различно от тези 2те

Comment

Koлата е взета. Леле направо е жестока , немога да и се нарадвам, ненормално готина е и просто съм много ама много щастлив. Ей сега и малко снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=11146969

тези са от обявата, утре ще има авторски

Сега имам въпрос. Онзи ден си купих нова хубава топка за скоростния лост и сега искам да я сменя, обаче тази дървената не можах да видя как е хваната, ако някой има идея ще ми помогне много

Ааа и ангренажния комплект колко ще ми легне

Пише,че албума е личен и иска парола!
                  Сменявай си ремъци,ролки и не се цигани за масло,че не се знае от коя година кисне в двигателя! Отвори капака и виж ремъка(пистовия в ляво на двигателя) от вътрешната страна дали е напукан .... Един колега беше писал наскоро ,че се мотал така със смяната на ремъци и беше скъсал ангренаж !!!!!!!!!!!!!!!!
                  Тя е залепена ...дърпаш докато не ти стане червено лицето и така окло 30-40 пъти и ще извадиш топката,ама не е сигурно , внимавай да не си избиеш зъбите само като дърпаш
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 18:06.
                  Alfa156 Against All

Comment

Утре направо с новите снимки ще прасна линк

Comment

айде да ти е естита!
                      кажи паролата на албума да я видим! или го направи "публичен"
                      чакаме твои снимки!
                      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

едит:топката ще я дърпаш както каза колегата!
                        само да питам дали не може направо да се среже за да се изкара по лесно!?
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                          едит:топката ще я дърпаш както каза колегата!
                          само да питам дали не може направо да се среже за да се изкара по лесно!?
                          Ми незнам, одеве дърпах, дърпах и се чува как пука лепилото, ама бая още иска за да излезе. Тя е с тези дървените, и е доста висока -> грозна

Иначе просто е жестока, моля се да е сполучлива и да слуша, с тоя кожен салон е бомба

Comment

аз моята топка я извадих на околовръстното без да искам....карам си с около 70-75 и нещо ме издразни тоя отпред дето се влачеше,от 5-та дръпнах лоста за 2-ра и топката ми остана в ръката ........
                            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              аз моята топка я извадих на околовръстното без да искам....карам си с около 70-75 и нещо ме издразни тоя отпред дето се влачеше,от 5-та дръпнах лоста за 2-ра и топката ми остана в ръката ........
                              Извод: ancho, дай колата на slav4o да я покара на околовръстното, да намери някой пред него да го издразни и ще ти извади топката
                              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356059

Eто снимките, малко се забавих, но ето ги

Снимал съм ремъка (не ангренажния) за да видите в какво състояние е (видимо). Колата дърпа здраво, ама нещо датчика за температурата ту отчита, ту не ? На 138 000км. е . Днес проверявах дисковете и ми се струва че горе доло съответстват, без да имам никаква гаранция за пробега, просто се надявам Супер си е колата, ама незнам с тоя датчик какво ще се прави защото от Пловдив е зета до сега има 95км и е на път да потроши 30лв бензин

Comment

Working...
                                X